Accounts Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Devguradia, Indore, Indore, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Devguradia

Working Hours :
10:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping | Skills Needed : GST, TDS

More info about Accounts Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chordia & Associates will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chordia & Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chordia & Associates expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Chordia & Associates expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: indor new palasa.

8. What are the timings of this job?
Ans. Chordia & Associates expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Chordia & Associates

Related jobs

  • Staff Accountant

    Requirements Has at least 3 years' experience working in accounting firm, and understand accounting. Pays attention to detail. Ability to work independently with little supervision. Ideal Candidate Will Be Proficient In... Requirements Has at least 3...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    accountant for making bills in tally and other work for account-related.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Bhopal, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Job description QURA DIAGNOSTICS BHOPAL is looking for Accountant to join our dynamic team and embark on a rewarding career journey.Complying with all company, local, state, and federal accounting and financial regulations.Compiling, analyzing, and r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now