Accounts Head

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Chennai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Complete Accounts Knowledge Right From The Tally Entries, Gst Tds Filing, Monthly P And L Accounts, Brs, Audit Finalization. Sales And Purchase Reconcile, Invoice, Stock Ledger, Cash Book, Vendor Management And Payment Follow-Up. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Audit, Book Keeping, Journal Entry, Tax returns, Taxation | Skills Needed : Finalization, GST, TDS, Tally

More info about this Accounts Head Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Energy Earthings will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Energy Earthings expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Energy Earthings expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Finalization, Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Energy Earthings expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No. 1+, Thirumal Nagar, Moondramkattalai, Near Parimala Theatre, Chennai - 600 06+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Energy Earthings expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Energy Earthings Sirukalathur

Related jobs

  • Manager | Assistant Manager| Finance |amp| Accounts

    Apply on LinkedIn Manager / Assistant Manager- Finance & Accounts Workafella Chennai, Tamil Nadu Apply on LinkedIn 23 hours ago Full–time About the Company: Call it a workspace, call it a playground for minds, call it a greenhouse for brands. Wor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • GL Accountant

    Apply GL Accountant Uniphore Chennai, Tamil Nadu Apply 20 hours ago Full–time Uniphore is the global leader in Conversational Automation. Every day, billions of conversations take place across industries — customer service, sales, HR, education and m...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Lead Accountant

    Invoice Processing – Po and Non PO • Payment processing and Banking • Vendor query Resolution • Employee expense Processing Statement Reconciliation • Vendor Clearing • Other monthly reporting • Good written and verbal communication • Hands on workin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now