Admin Executive
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Madipakkam, Chennai, Chennai, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 32K
- Published on: 2025/09/16
Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Madipakkam
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Email, Computer
More info about Admin Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Igreentec Engg. India Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Igreentec Engg. India Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Igreentec Engg. India Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Computer, Email.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Igreentec Engg. India Pvt. Ltd. expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Burma Colony 2nd Main Rd, Burma Colony, Industrial Estate, Perungudi, Chennai, Tamil Nadu 631701.
8. What are the timings of this job?
Ans. Igreentec Engg. India Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Related jobs
-
Immediate vacancy - Part-time Data Entry Job (Remote)
Dear candidate, Are you looking for a flexible Data Entry Job We have an urgent requirement of Data Entry Operator (Work From Home) who is dedicated and serious about his work. Opportunities for career advancement and professional development Data En...
-
URGENT RECRUITMENT IN DATA ENTRY JOB ALL OVER INDIA | HOME-BASED
Dear Candidate, We are looking for a dedicated Data Entry Operator (Work From Home) who is serious about their work. Position: Fresher / Computer Operator / Data Entry Operator Requirements: • No Age Bar • No Work Pressure • No Targets You can work f...
-
Hiring For Online Data Entry Jobs/ Work At Home Jobs/ Part-Time Jobs/ Data Entry/ Typing Jobs/[...]
Job Description Dear Job Seeker, We are hiring for various positions related to Data Entry and Computer Operations. This includes: • Online Data Entry Jobs • Work From Home Jobs • Data Entry Jobs • Part Time Jobs • Full Time Jobs • Computer Operator ...