Admin Executive

  • Category: Admin Executive
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Office Repair & Maintenance. Supervision Of Housekeeping, Security.Managing Stock Of Stationery/Hk Consumable. Verify & Process Admin Related Bills I.E: Electricity, Stationery, Printing, Pantry Expenses, And Maintenance. Assets Management.Vendor Management.Handling Admin Work. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Email, Computer | Handling Invoices, Basic Excel, Quotation Management, Record Management, Internet Surfing, Stock Management

More info about this Admin Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fort Point Automotive Cars Pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fort Point Automotive Cars Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fort Point Automotive Cars Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Handling invoices, Internet surfing, Quotation management, Record management, Stock management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Fort Point Automotive Cars Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Maruti Suzuki Service, Fortpoint Automotive Cars Pvt LtdKothari Warehouse,3,Opp.Vally Tower,manpada.

8. What are the timings of this job?
Ans. Fort Point Automotive Cars Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Fort Point Automotive Cars Pvt Ltd

Related jobs

  • Admin Executive

    Opening for Center Manager Job Profile 1. MIS for Finance 2. Basic Admin management 3. Parent Management & Billing 4. Coordination with Doctors for Lead. 5. Coordinating with Clinical & Operational leaders for resolution of issues. 6. Handlin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive | Administration

    Job Description Company Overview : Caring for the world, one person at a time, inspires and unites the people of Johnson & Johnson. We welcome innovation—bringing ideas, products, and services to life to advance the health and well-being of peopl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • OFFER FOR Admin Executive Signage Industry GOREGAON Mumbai

    160-104 *JOB OFFER FOR Admin Executive Signage Industry GOREGAON Mumbai* Job Description: Our clients company was incorporated in the year 1+88. Since its inception, it has emerged as a key industry player and today happens to be a one- stop shop for...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now