Admin Executive |

  • Category: Admin Executive
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work.Will Be Required To Download Particular Architecteral Tenders. > 30 WPM Typing Speed, Basic Excel, Billing Process, MS Word | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Admin Executive - Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KAPOOR AND ASSOCIATES will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KAPOOR AND ASSOCIATES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KAPOOR AND ASSOCIATES expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Billing process, Computer, Email, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: AD-110/C,Ring road,Shalimar Bagh.

8. What are the timings of this job?
Ans. KAPOOR AND ASSOCIATES expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: KAPOOR AND ASSOCIATES

Related jobs

  • Executive HR |amp| Admin

    Full Job Description Designation: HR Executive Experience: 2 to 3 years Qualification: Graduate/post graduate Location: Okhla Phase-1, Industrial Area New Delhi JOB DESCRIPTION HR Activities: Recruitment, Staffing, Joining & Induction. Attendance...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Admin cum Executive Secretary

    Full Job Description Our firm is seeking a professional Admin cum Executive secretary to oversee a range of administrative and secretarial tasks. As the EA secretary, the principal goal is to support by performing a range of clerical duties including...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Admin Support

    Full Job Description We (MPS) Medical Product Services is one of the leading service providers for installation of Modular Operation Theater and Medical Gas Pipe Line in India from last 25 years. We are looking for Tender Executive –Female/Male must ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now