Admin Executive

  • Category: Admin Executive
  • Location: Amboli, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

Cleaning Supervision , Quatation Management , Stationar Records Maintains , Infrastructure Maintenance Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Admin Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Amar Cars Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Amar Cars Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Amar Cars Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Amar Cars Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Amar cars pvt ltd Maruti Suzuki arena opp jalaram furniture varachha main road kapodra.

8. What are the timings of this job?
Ans. Amar Cars Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Amar Cars Pvt Ltd Amboli, Gujarat

Related jobs

  • Admin Executive | Back Office

    Handling Day To Day Routine Activity House Keeping Management Cleanliness, Attendance More info about this Admin Executive - Back Office Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. MAS Callnet Pvt ltd will provide a salary in the range o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Admin Executive

    Documentation and Record Keeping: Maintain and update various documents, files, and records as required. Ensure the confidentiality and accuracy of all sensitive information. Works closely with the HR Manger and active role play in joining and exit p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Marketing Executive Jobs

    About Company: With a customer-centric approach and 23+ years of rich industry experience, #1 Vinayak InfoSoft - SEO Company in Ahmedabad, Web Design Company ensures your website, brand and marketing campaigns perform exceptionally. We have an experi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now