Admin Executive

  • Category: Admin Executive
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. Basic Excel, Internet Surfing, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Admin Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bethel Enterprizez will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bethel Enterprizez expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bethel Enterprizez expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +, 8th Floor, C-Wing, Parsn Manere, Anna Salai,
Chennai 600006
Landmark Opposite to Westminister.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bethel Enterprizez expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Bethel Enterprizez

Related jobs

  • Administrative Manager

    A Well-established and growing chain of veterinary clinics in Chennai, is seeking highly motivated and customer-oriented individuals to join our team as Customer Service cum Front Office Representatives. This is an exciting opportunity to be a part o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Admin Executive

    Job Position : Admin Executive Loc : Chennai Experience : 2.0 Yrs – 4.0 Yrs. Responsibilities for admin executive • Ensuring timely preparation and processing of expense reports • Assist in coordinating Executive Team Meetings, company conferences an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Admin Executive | Back Office

    Looking For A Female Admin Executive For Our Perambur Restaurant. More info about this Admin Executive - Back Office Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Nithya Amirtham Indian Food (P) Ltd will provide a salary in the range of 15...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now