Admin Executive
- Category: Admin Executive
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Cash Handling, Posimaintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork.
More info about this Admin Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. TechClinic Connect Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. TechClinic Connect Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. TechClinic Connect Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 101, 1st Floor, Above Titan world, Opposite Dadar emporium,Kohinoor Apartment,N.C. Kelkar Road, Dadar(West), Mumbai 400014.
8. What are the timings of this job?
Ans. TechClinic Connect Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10 AM - 7PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Center Head
naging effectively overall operations and performance of Centre Responsibility 1) Tie ups with the Industry for providing future bulk staff requirements matching their expectations 2) Designing course contents as per inputs from industry with or with...
-
Hub Supervisor
Maintaining inventory. • Identifying, dispatching and assuring the quality of goods. • Maintain inventory reports. • It is a Full Time Warehouse / Logistics job for candidates with 6 months - 2 years of experience. More about this Hub Supervisor job ...
-
Student Counsellor for Mumbai
We are looking for Student Counsellor Job description • Coordinate with the leads/ prospects and concert them for digital marketing or UXUI course • Coordinate with faculty and schedule sessions for all the batches. • Collect fees from Students Requi...