Admin Executive | Back Office
- Category: Admin Executive
- Location: Mohali, Punjab
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | > 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel, MS Word, MS Power Point, Internet Surfing | Skills Needed : Email
More info about this Admin Executive - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dabla Brothers pvt ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dabla Brothers pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dabla Brothers pvt ltd expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Email, Internet surfing, Ms power point, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Dabla Brothers pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Industrial Area, Sector 74, Sahibzada Ajit Singh Nagar, Punjab 140308, India.
8. What are the timings of this job?
Ans. Dabla Brothers pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
HR |amp| Admin Executive |Female |
Full Job Description We are hiring female candidates who can manage the front area, and provide administrative support to students and staff. Ready to work daily basis on assigned tasks. Basic knowledge of computer is must. Job Type: Full-time Salary...
-
Receptionist
• Must be graduate • 2 year contract • Efficient • Computer Knowledge • Record maintenance of material and books inward and outward • Follow up of Books outward • Good Communication • No sale of material without receiving payment • Must be smart enou...
-
System administrator
Knowledge Of Different Operating Systems (Microsoft, Unix, Linux, Etc.)Basic Programming Skills - (PHP, JavaScript, Etc.)Hardware Knowledge.Attention To Detail.Must Have Problem-Solving And Administration , Networking ,? Cloud , Automation And Script...