Admin Executive | Back Office

  • Category: Admin Executive
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Admin Executive - Back Office Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Modigold Pvt Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Modigold Pvt Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Modigold Pvt Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Modigold Pvt Ltd. expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B104, M.I.D.c, Butibori, Butibori-835217.

8. What are the timings of this job?
Ans. Modigold Pvt Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Modigold Pvt Ltd. Butibori, Maharashtra

Related jobs

  • Principal Consultant|Technology |amp| Implementation

    Role Purpose Principal Consultants are expected to have a deep area ofconsulting expertise, with a good understanding of the client’sbusiness landscape and an ability to manage the delivery of consultingsolutions that achieve clear business value. Th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Principal Consultant|Technology |amp| Implementation

    Role Purpose Principal Consultants are expected to have a deep area ofconsulting expertise, with a good understanding of the client’sbusiness landscape and an ability to manage the delivery of consultingsolutions that achieve clear business value. Th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Branch Admin Executive

    Job Description: Description: We are having an opening for the position of Admin Executive for an reputed IAS Academy. Please find the details for the same: • Will need to be at Dadar or Borivali or thane rotational- Sat n sun mandatory working. • Sa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Navi mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now