Admin Executive | Back Office
- Category: MIS Executive
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Internet Surfing, MS Word | Skills Needed : Computer, Email
More info about this Admin Executive - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Wensar Weighing Scales Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Wensar Weighing Scales Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Wensar Weighing Scales Limited expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Wensar Weighing Scales Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Import and Export of Analytical balance and Laboratory Instruments.
8. What are the timings of this job?
Ans. Wensar Weighing Scales Limited expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Assistant Manager Security | Ex Serviceman
Assistant Manager Security - Ex Serviceman Job description Roles and Responsibilities • Responsible for resolving all day to day Information security compliance issues • Creating Security Calendar programs and executing them • Maintaining corporate i...
-
Interesting Job Opportunity| Start Designs | Frontend Developer | React|js
Job Description • Developing new user-facing features using React.js. • Building reusable components and front-end libraries for future use. • Translating designs and wireframes into high quality code. • Optimizing components for maximum performance ...
-
Business Development Manager |Lifestyle Products| | Asia Pacific and Africa
VGL COMPANY OVERVIEW: Listed in 1++6-+7 on Indian stock exchanges, Vaibhav Global Ltd (VGL) is an end-to-end electronic deep discount electronic retailer of fashion jewelry, gemstones and lifestyle products in US, UK, Germany & Canada. Today’s cu...