Admin Executive | Back Office

  • Category: Admin Executive
  • Location: New delhi , Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Hiring For Beautician And Spa Specialist For Parlour (Females Only).

More info about this Admin Executive - Back Office Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Avon Labs Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Avon Labs Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Avon Labs Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Delhi NCR / Noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. Avon Labs Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Friday


Company Name: Avon Labs Pvt Ltd

Related jobs

  • Administration Manager

    Company Description Effisense Consulting is a TAC (Training, Auditing and Consulting) firm based in New Delhi. We are a team of 'Practice Engineers' dedicated to providing innovative and reliable solutions in the areas of Mechanical system design adv...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent looking for Admin Executive

    SALARY : 2L to 3 L LOCATION : Delhi, NCR, India VACANCIES : 1 QUALIFICATION : Any Graduate MALE/ FEMALE : both EXPERIENCE : 0-3 year JOB DETAILS Handling Inbound Calls for Customer orders/ Co-ordination on phone Outbound calling for repeat orders / p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Administration Executive

    We have an urgent required HR Cum Administrator Female Qualification : Graduate /PG Experience : 2 to 3 years Candidate should have good communication skills required Job Location : Saket South Delhi Salary : 20k to 25k Interested candidate can share...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now