Admin Executive | Back Office

  • Category: Admin Executive
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer, Tally | Basic Excel

More info about this Admin Executive - Back Office Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HDFC GROUP OF COMPANY will provide a salary in the range of 30000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HDFC GROUP OF COMPANY expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HDFC GROUP OF COMPANY expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. HDFC GROUP OF COMPANY expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ttheatre,Street, west Tambaram45..

8. What are the timings of this job?
Ans. HDFC GROUP OF COMPANY expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 5:00PM | Monday to Saturday


Company Name: HDFC GROUP OF COMPANY

Related jobs

  • Junior Accounts Executive |amp| Admin

    Roles and Responsibilities: • Basics of Accounting Knowledge and Taxation work including Audits like Tax audits and statutory Audits • Salary Statement and processing bank payments • Monthly Profit and Loss Statement • File TDS, GST & ROC Complia...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Office Admin| |Female|

    Front Office Admin: (Female) Salary 15000 per Month Education: UG Degree Roles and responsibilities 1. Managing all Front desk related tasks 2. Should be able to schedule & prioritise meetings 3. Answering all incoming calls and redirecting to th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Administrative Assistant

    Senior Administrative Assistants help senior managers and high-level executives maximize their efficiency by providing them with clerical and secretarial support. They keep these managers and executives organized by taking care of their travel arrang...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now