Admin Executive | Back Office

  • Category: Admin Executive
  • Location: Rajkot, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Mainly Back Office Work Is Required. Skills Needed : Computer | > 30 WPM Typing Speed, Basic Excel, MS Word, MS Power Point, Internet Surfing

More info about this Admin Executive - Back Office Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vithlani Agri Brokers will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vithlani Agri Brokers expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vithlani Agri Brokers expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed Basic excel, Computer, Internet surfing, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Nanavati Chock Rajkot-364485.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vithlani Agri Brokers expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Vithlani Agri Brokers

Related jobs

  • Admin Executive

    Designation: Admin Executive - 2 Work location : Ahmadabad and Godhra Region Exp 1 to 3yrs Should be ready to Travel. Job Roles: Negotiate and place orders with vendors for stationery, marketing collateral, and other office supplies Process utility b...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Admin Executive

    We are Hiring for M-kat Auto LLP. Position: Admin Executive Location: Paldi, Ahmedabad Qualification: Any Graduate Experience: upto 2 years Job Role: - To Check All engineer’s expense and other details and submit with account department. - To do the ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Purchase Manager

    Experience: 3Years Vacancy:1 Job Type: Full Time JobLocation: Pandesara,Surat. KeyResponsibilities Placingpurchase orders and ensuring timely materialdelivery. Developingand implementing purchasing strategies. Maintainingthe supplier database, purcha...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Surat, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now