Admin Executive | Receptionist
- Category: BPO Jobs
- Location: Haridwar, Uttarakhand
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Attend To Walk Ins And Deal With New Leads, Making Calls And Dealing With Existing Clients.
More info about this Admin Executive - Receptionist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Van Enterprises will provide a salary in the range of 10000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Van Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Van Enterprises does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no 201 deep ganga shopping complex sector 5A sidcul haridwar uttrakhand.
8. What are the timings of this job?
Ans. Van Enterprises expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Call Centre BPO Executive SAVE O
Need Candidate for call center in dehradun Garhi Cant for Griviences and service product, Qualification 12th Pass, Language Hindi and regional, must have Basic computer Knowledge. More about this Call Centre BPO Executive job Onetick Technologies Pri...
-
work work work
urgent need girls / boys Bpo Hindi language proses calling work
-
BPO Call Center Jobs |gt|gt| Latest Private Jobs
Organization Name : Amazon Post Name : Call Center Agent Employment Type : Full Time Qualification : 12th Pass, Any Graduate Job Location Type : Work From Home Industry : Private Work Hours : 8 Hours Job Experience : Fresher Salary : 10000/- To 12000...