Admin Executive | Receptionist
- Category: Admin Executive
- Location: PimpriChinchwad, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work/ Bank Work/ Filing/ Company Related Work In Field.
More info about this Admin Executive - Receptionist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gurukrupa Construction will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gurukrupa Construction expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gurukrupa Construction does not expect the candidate to have any predefined skills.
6 How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kalewadi Phata, Kalewadi.
8. What are the timings of this job?
Ans. Gurukrupa Construction expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sap Fico Consultant
Job DescriptionDear Candidate, We have an opening for SAP FICO Consultant. Candidate should be a Graduate / Post Graduate from a reputed University ( CA / ICWA / MBA Finance ) Should have worked in the Manufacturing industry as a Manager for a minimu...
-
Associate
Our Opening and Your Responsibilities • Resolving Outstanding Invoices in accounts receivables by contacting customer through Calls/ Emails from shared services center in India. • Control overdue ageing of outstanding invoices. • Ensuring smooth infl...
-
Customer Relationship Executive
Position Vacant: Customer Relationship Executive Organization Name: Sinasta Maritime Pvt Ltd Sinasta Maritime Pvt. Ltd. is an Independent Ship Management Company, providing a range of expert services for Simplifying Growth of our Clients with Sustain...