Admin Executive | Receptionist

  • Category: Admin Executive
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work.

More info about this Admin Executive - Receptionist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. sky enterprises will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. sky enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. sky enterprises does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: OFFICE 202, KRISHNA NIWAS, OPP TBZ JEWELLERS, B CABIN ROAD, NR NAUPADA POLICE CHOWKI, THANE WEST.

8. What are the timings of this job?
Ans. sky enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: sky enterprises

Related jobs

  • Req| for the post of Manager| Administration

    Responsibilities Key Deliverables Taking care and improving bus transport of company for associates and staff Office and Plant upkeep Admin infrastructure Monitoring admin related service provider KPIs Ensuring admin services survey and improvements ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Executive | Administration

    Job Title: Senior Executive –Administration Location: Mumbai Type: Permanent Job Details An excellent opportunity to work for one of the World’s most admired Licensor MNC’s company is a global leader in oil and energy projects, technologies, systems,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Office Cum Admin Executive

    Job DescriptionDear Candidate,We are Hiring for Front Office Cum Admin ExecutiveRoles & ResponsibiltiesLocation-Mumbai Job description Skills Required: Excellent communication. Should have a pleasing personality. Knowledge about excel and MS offi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now