Admin Executive | Receptionist
- Category: Admin Executive
- Location: Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Attending Calls. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work.
More info about this Admin Executive - Receptionist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AO DENTISTRY will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AO DENTISTRY expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AO DENTISTRY does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 107, seasons business Square, seasons road, Sanewadi, Aundh.
8. What are the timings of this job?
Ans. AO DENTISTRY expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 8:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Office Admin Executive| India
RESPONSIBILITIES Administration • Co-ordinate the invoicing process including the tracking and raising of invoice request and confirming the receipt of funds. • Supporting internal and external meeting arrangements when required. • Maintain stock and...
-
for Admin Executive|Reputed Event Industry
SALARY : 3 LPA LOCATION : Navi Mumbai, Maharashtra, India VACANCIES : 1 QUALIFICATION : Any Graduate MALE/FEMALE : Male/Female EXPERIENCE : 1 Year To 3 Years JOB DETAILS Manage office supplies stock and place orders Prepare regular reports on expense...
-
Admin Front Head |OWO|770|N1C|
• Candidate should be Graduate. • Should have experience of 2 years. • Should have good communication skill. • Should have knowledge of computer. , This job is provided by Shine.com