Admin Executive | Receptionist
- Category: Admin Executive
- Location: Shela, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Greet And Welcome Membrs, Direct Visitors To The Appropriate Person, Screen And Forward Incoming Phone Calls, Ensure All Area Is Tidy And Presentable, With All Necessary Stat, Email / Back Office Work.
More info about this Admin Executive - Receptionist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fittreat will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fittreat expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fittreat does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Iscon-Ambali road, Ahmedabad..
8. What are the timings of this job?
Ans. Fittreat expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Administration
Designation: Administration Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Work in the stock market office 2. Attend the investor's calls and queries, and work on dealing in the stock market terminal 3. Work with coordination of the head o...
-
Operations Executive | Ahmedabad
Full Job Description Operations Executive (FHCS/WP): Operations executive is a multi-facet post. The tasks are allocated as per the size of the branch. The bigger branches may have separate heads for admin and petty cash, billing and DSR, etc. But ov...
-
Admin Executive
Full Job Description Email Drafting MS Office word excel power point. Admin work Knowledge of internet usage should have knowledge of basic english Time: 10am-7pm *Only Female candidates* Job Type: Full-time Salary: ₹22,000.00 - ₹25,000.00 per month ...