Admin Executive | Receptionist

  • Category: Admin Executive
  • Location: Lucknow, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work, Maintain Records.

More info about this Admin Executive - Receptionist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ability Health Care will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ability Health Care expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ability Health Care does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No. + A, Kaushalpuri, Khargapur, Gomti Nagar Extension, Lucknow- 226010.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ability Health Care expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ability Health Care

Related jobs

  • Travel Executive

    Job DescriptionFood Delivery • Local Business Elem Job Description : • We are looking for a travel consultant with great enthusiasm for travelling. Requirements and Skills • Excellent knowledge of travelling software GDS system (Amadeus, Galileo,Sabr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Marketing Head

    • Develop and execute marketing strategies to increase the organization's market share and profitability. • Lead and manage the marketing team, providing guidance, support, and performance management. • Develop and ex • ecute marketing campaigns acro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • II Back Office Executive II Computer Operator II

    Proven experience as a back-office assistant or in another relevant administrative role. Knowledge of 'back-office' computer systems Working knowledge of office equipment. Skills: • Thorough understanding of office management procedures. • Analytical...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now