Admin Executive | Receptionist

  • Category: Admin Executive
  • Location: Vanasthalipuram, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers.

More info about this Admin Executive - Receptionist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Repartus pharmaceuticals will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Repartus pharmaceuticals expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Repartus pharmaceuticals does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Maruthi Thirumala Nivas,Beside Lotus lap school ,Sahen Nagar kazan,Vansathalipuram ,Hyderabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Repartus pharmaceuticals expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Repartus pharmaceuticals Vanasthalipuram, Telangana

Related jobs

  • Front Office Executive

    Keep front desk tidy and presentable with all necessary material (pens, forms, paper etc.) Greet and welcome guests Answer questions and address complaints Answer all incoming calls and redirect them or keep messages Receive letters, packages etc. an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Admin| Senior

    Senior Executive Assistant required to provide key administrative and business support to the Senior Vice President, and possibly additional senior management. The EA will have the ability to exercise good judgment and confidentiality in a variety of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Admin Executive | US

    Opening: 1 Nos. Job ID: 4367+ Employment Type: Full Time Reference: Work Experience: 3.0 Year(s) To 4.0 Year(s) CTC Salary: 4.80 LPA TO 6.00 LPA Function: HR / Administration / IR Industry: IT-Software/Software Services Location: Hyderabad/secunderab...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now