Admin Executive | Receptionist

  • Category: Admin Executive
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Calls Attend/ Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Admin Executive - Receptionist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Centre For Child And Adolescent (Ccaw) will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Centre For Child And Adolescent (Ccaw) expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Centre For Child And Adolescent (Ccaw) does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Centre For Child And Adolescent (Ccaw) expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: E-577 Greater Kalash Part 2 New Delhi 110048.

8. What are the timings of this job?
Ans. Centre For Child And Adolescent (Ccaw) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Centre For Child And Adolescent (Ccaw)

Related jobs

  • Frontdesk Administrative Operations

    About part time job/internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Work on front desk management 2. Handle office operations and administrative tasks 3. Work on customer relationship management Skill(s) required Social Media Mar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Office Admin Executive

    Job Summary: We at Information Security Media Group (ISMG) are looking for dedicated professionals who can handle all the important responsibilities in Office Administration Department. Roles and Responsibilities: • Coordinate office activities and o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Administrative Assistant

    Office Admin reception front office client relationships sales market business development telecaller telesales reception receptionist front office hr office admin busines admin admin jobs.. back office intern fresher digital marketing social media m...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now