Admin Executive | Receptionist

  • Category: Admin Executive
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Calls Attend For The Product Enquiry. Product Stock And Maintance. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work.

More info about this Admin Executive - Receptionist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. LG ENTERPRISES will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. LG ENTERPRISES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. LG ENTERPRISES does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sidco Industrial Estate, Guindy..

8. What are the timings of this job?
Ans. LG ENTERPRISES expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: LG ENTERPRISES

Related jobs

  • Admin Executive

    Admin Executive - Female candidates only Immediate Requirement Any degree - Fresher 0-1 year experience Should posses good communication and typing skills, drafting quotations and purchase orders. office backend works. Job Location: No.2+/15, 23rd St...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hr Executive Admin

    • Bachelor s degree inhuman resources, Business Administration, or a relatedfield. • 3-6 years of proven experience in HRand administrative management. • Strongcommunication, organizational, and interpersonal skills. • Proficiency in vendor managemen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assistant Office Manager

    This is a US Process for which we are looking for individuals who could work from onsite from day one. Please do not apply if you are looking for work from home. The location is Anna Nagar, Chennai. Responsibilities • ONSITE POSITION AND NOT WORK FRO...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now