Admin Officer

  • Category: Admin Executive
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Manage Daily Administrative Tasks, Including Answering Phones, Responding To Emails, And Scheduling Appointments.Maintain Accurate And Up-To-Date Records And Databases, Including Employee And Client Information.Prepare Reports And Presentations For Management, As Well As Manage And Distribute Internal Communications. Assist In The Planning And E. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Admin Officer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SAMS Kappal Group will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SAMS Kappal Group expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SAMS Kappal Group does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SAMS Kappal Group expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 108 west minster building RK Salai Chennai Mylapore.

8. What are the timings of this job?
Ans. SAMS Kappal Group expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: SAMS Kappal Group

Related jobs

  • HR |amp| Admin Executive

    COUCH & DECOR - A first-in-class furniture showroom, in ECR, Injambakkam, Chennai, offering products with style and comfort for the modern lifestyle needs at a most affordable price. Job Responsibilities • Handling employee record and pay roll so...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • senior sales executive

    Job Purpose: The position is that of frontline sales personnel who would primarily be responsible for driving segment level value growth for Project Sales through addition, nurturing and retention of influencers in defined geographical area and there...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Executive

    Job DescriptionJobs from Home OnlineJob Description (Work from Field)1. To achieve the target sales that are communicated from time to time. 2. To be present in allocated hospitals every day and meet gynecologists and generate leads of expectant moth...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now