Admin Operations

  • Category: Admin Executive
  • Location: Bengaluru, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

To Maintain Business Operations. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Admin Operations Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Canara Generators will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Canara Generators expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Canara Generators does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Canara Generators expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Canara Generators, Behind Renuka school, Opp to kaikondrahalli Fire station, Kaikondrahalli, Sarjapura Road,
Bangalore 560103.

8. What are the timings of this job?
Ans. Canara Generators expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Canara Generators

Related jobs

  • Account Administrative Officer

    Accountant & Admin Executive Job Description: We are seeking trustworthy candidates who work efficiently without sacrificing accuracy. Accountants can expect to work with large amounts of numerical data, handle multiple tasks with deadlines, and ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technical Support

    Hiring Technical Support/Customer Support @ Bangalore. Work from Office. Eligibility Criteria:- • Good Communication Skills in English with one regional language. • Experienced and also Fresher's are Welcome • Salary up to 5 lakhs • Rotational Shifts...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Marketing and Administration

    Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Provide administrative support including data entry and customer relations management 2. Collaborate to support customer relationship & sales initiatives 3. Support the marketing team in d...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now