Administrative Assistant

  • Category: Admin Executive
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. Basic Excel | Skills Needed : Computer, Email, MS CIT

More info about this Administrative Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Klaus Multiparking System will provide a salary in the range of 17500 INR to 25400 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Klaus Multiparking System expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Klaus Multiparking System expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Ms cit.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NKB House bhusari colony kothrud pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Klaus Multiparking System expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Klaus Multiparking System

Related jobs

  • Admin Executive

    Co ordination and control manpower Monitor Utilization of manpower Control Absenteeism with formal process Understand and control of Safety and security , H/k Monitor training of all departments Check legal compliance of contract employee • Co or...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Assistant

    Designation: Executive Assistant Reporting - Founder - Director Company - Walking Tree Ventures Pvt Ltd Key attitude traits : • Calm in Chaos • Hungry to learn and grow • Collaborative and problem solving • Resilience to keep going after the goal in ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Assistant

    Designation: Executive Assistant Reporting - Founder - Director Company - Walking Tree Ventures Pvt Ltd Key attitude traits : • Calm in Chaos • Hungry to learn and grow • Collaborative and problem solving • Resilience to keep going after the goal in ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now