Al|Rounder Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Mohan, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing Wide Range Of Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience, Head Chef, Fast Food, North Indian, South Indian, Coffee-Tea-Juice, Desert | Skills Needed : Continental, Tandoor, Veg, Non Veg, Chinese

More info about this Al-Rounder Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mama Bhanja Dhaba Restaurant will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mama Bhanja Dhaba Restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mama Bhanja Dhaba Restaurant expects the candidate to have the following skills: Chinese, Coffee-tea-juice, Continental, Desert, Fast food, Head chef, Non veg, North indian, Restaurant experience, South indian, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Mama Bhanja Dhaba Restaurant expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chhavni Gate Ke Bagal, Me Mohanlalganj Road, Lucknow, Neeva, Uttar Pradesh 226301.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mama Bhanja Dhaba Restaurant expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 10:00 PM | Monday to Sunday


Company Name: Mama Bhanja Dhaba Restaurant

Related jobs

  • Cook Helper

    Requirements: • Proven experience as a cook. • Experience in using cutting tools, cookware, and bakeware. • Knowledge of various cooking procedures and methods (grilling, baking, boiling, etc.). • Ability to follow all sanitation procedures. • Abilit...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Full time cook for home

    _ PURE VEGETARIAN COOK REQUIRED_ 1) Prepare meals in private homes according to employers' recipes or tastes, handling all meals for the family and possibly for other household staff. 2) Stock, organize, and clean kitchens and cooking utensils. 3) Sh...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Asst| Cook

    immediately EXPERIENCE: - 2 - 3 years LOCATION: - Plot No 4A, Sector 132, Noida Noida UTTAR PRADESH 121001 CONTACT: - Vinit Kumar

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now