Android Developer
- Category: Android Developer Jobs
- Location: Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Building, Coding And Designing Android Apps, Fixing Bugs, Create User Friendly Application. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Android
More info about this Android Developer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pioneer Infratel Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 50000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pioneer Infratel Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pioneer Infratel Pvt. Ltd expects the candidate to have the following skills: Android.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Pioneer Infratel Pvt. Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Unitech Cyber Park, Sector 3+, Gurugram(Gurgaon), Haryana.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pioneer Infratel Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Android Developer
Am Looking For Android Development Engineer. Responsibilities You Have To Work With Team For Developing Product Application From Conceptual Stage To Market Launch. Qualifications Full Stack Android Developer.
-
Android Developer
Responsible For Building, Coding And Designing Android Apps, Fixing Bugs, Create User Friendly Application. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Android More info about this Android Developer Job: 1. How much salary can I expect...
-
Flutter Developer
Flutter Developer For 5 Days Based IT Company In Sec-48 Gurgaon(WFO) POSITION: Flutter Developer LOCATION: GURUGRAM ( Work from Office ) Exp: Min 6 months to 1year RESPONSIBILITIES • Design & implement new app modules based on the product require...