Android Developer

  • Category: Android Developer Jobs
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Building, Coding And Designing Android Apps, Fixing Bugs, Create User Friendly Application. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Android, PHP | BackEnd, Front End, Full Stack, IOS, Web, SQL, Java, Oracle

More info about this Android Developer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AS TECHNOWORLD will provide a salary in the range of 25000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AS TECHNOWORLD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AS TECHNOWORLD expects the candidate to have the following skills: Android, Backend, Front end, Full stack, Ios, Java, Oracle, Php, Sql, Web.

6. How much experience is required for this job?
Ans. AS TECHNOWORLD expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A-23,Unit-7,Sector-2,Noida-201301.

8. What are the timings of this job?
Ans. AS TECHNOWORLD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: AS TECHNOWORLD

Related jobs

  • iOS Developer

    Our unique ability to innovate comes from a rare combination of rich experience in education domain and cutting edge technology. This empowers us to solve real problems of the education domain, while creating sustainable solutions for the future. The...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Android Developer

    Android Developer Roles & Responsibilities:- Design, build, ship, and maintain mobile apps on the Android platform. Work with the team to design new product features. Knowledge in designing and developing advanced applications for the android pla...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 16K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior| Android Developer

    Profile : Android/ Senior Android Developers Number of Requirements : 02 Location of Deputation : New Delhi Experience Range : 01 year – 08 years Salary Range : No Bar for Potential Candidates Education Qualifications : B.Tech. / B.E. / M .C.A. Job D...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now