Android Developer

  • Category: Android Developer Jobs
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Building, Coding And Designing Android Apps, Fixing Bugs, Create User Friendly Application. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | IOS, Full Stack | Skills Needed : Android

More info about this Android Developer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Colorful Solutions will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Colorful Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Colorful Solutions expects the candidate to have the following skills: Android, Full stack, Ios.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Colorful Solutions expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No.62, Kurinji Street, Fathima Nagar,Valasaravakkam, Chennai-600087,Tamilnadu, India..

8. What are the timings of this job?
Ans. Colorful Solutions expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Colorful Solutions

Related jobs

  • Mobile Developers

    ·iOS Swift /Android ·MVVM Architecture ·Java/Kotlin Native APIs Location: Chennai | Delhi | Bengaluru| Pune

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Flutter Developer

    Flutter Developer JOB DESCRIPTIONWe at tec Hindustan are looking for Flutter Developer who will be running and designing application features across various cross-platform devices. We are looking out for someone who has experience using Flutter widge...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mobile Application Developer

    Mobile Application Developer JOB DESCRIPTION- Design and build advanced applications for the Android/ iOS platform- Collaborate with cross-functional teams to define, design, and ship new features- Work with outside data sources and APIs- Unit-test c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now