Android Developer
- Category: Android Developer Jobs
- Location: Chennai, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 22K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Building, Coding And Designing Android Apps, Fixing Bugs, Create User Friendly Application. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Android | Web
More info about this Android Developer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. BZ FINSERV PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 20000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. BZ FINSERV PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. BZ FINSERV PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: Android, Web.
6. How much experience is required for this job?
Ans. BZ FINSERV PRIVATE LIMITED expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No.7, Basha Street, Choolimedu Chennai, 6000+4. Opp To Masjid.
8. What are the timings of this job?
Ans. BZ FINSERV PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Andriod developer
We are hiring for Android developer !!! Experience: +3 yrs Location: Coimbatore Notice period: Immediate join/ 30 days JD: • Java • Kotlin • Andriod studio • HMI If you have interest kindly share resumes to nithyasri.b@harita.co.in/+7+0++2474.
-
Mobile app Developer|immediate|
Job Description: We are looking for a React Native/Flutter developer with 2 to 5years of experience. Responsible for the development and maintenance of applications aimed at a range of iPhone & Android devices. Your primary focus will be developm...
-
Sr| Android Developer
We are seeking multiple dedicated Android developers to join our growing company. You will collaborate as part of a team of developers to work on creating and maintaining Android apps. As an Android developer, you will need to be familiar with the An...