Ape Vehicle Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Chandrapur, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna.
More info about this Ape Vehicle Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aadinath Enterprises will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aadinath Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aadinath Enterprises does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ashtabhuja Ward, Babupeth, Chandrapur, Maharashtra NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Aadinath Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Car Driver
Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Neha Enterprises will provide a salary in the range of 200...
-
Light driver
URGENT HIRING JOB OPENINGS 2024 APPLYING LINK raquohttpsbitly3Mu6Z0U HOTEL CLEANER 180 MALE amp FEMALE HOUSEKEEPER 150 MALE amp FEMALE APPLYING LINK raquohttpsbitly3Mu6Z0U STOREKEEPER 100 MALE amp FEMALE DISHWASHER 250 MALE amp FEMALE CLEANER 250 MAL...
-
Driver
Car Will Be Provided By Company, This Is Not A Fixed Salary Job. Transport Passengers From One Place To Another As Company Is Giving Company Cars To The Drivers, It Collects Refundable Security Deposit Rs.10000 From Drivers Once Vehicle Is Handed Ove...