Area Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: PimpriChinchwad, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Promotion | B2B, License | Should Have : Bike

More info about this Area Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Divyapath Food Industry will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Divyapath Food Industry expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Divyapath Food Industry expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, License, Promotion.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Divyapath Food Industry expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nagpur Maharashtra.

8. What are the timings of this job?
Ans. Divyapath Food Industry expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: D Divyapath Food Industry

Related jobs

  • Showroom Sales

    Customer Engagement: Greet and welcome customers as they enter the showroom. Establish rapport, understand their needs, and provide assistance throughout their visit. Product Knowledge: Develop a deep understanding of the products or services offered...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager

    Urgent Requirement Job Title: Sales managar Location: Near Lalbagh Road, Passport Office,Banaglore-560027 Job Type: Full-time Salary Range: INR 40,000 to 55,000 per month Responsibilities • Develop and implement effective sales and marketing strategi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager

    This job opening is for anyone who is interested in engaging in client communication playing the role of a Sales Marketer. Place of work is a proprietary wholesale business imported Tiles/ Ceramics located in Thane district, Maharashtra, India. So, i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now