Art |amp| Craft Teacher
- Category: Education Jobs
- Location: Saroornagar, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Evaluating Student'S Interests In Art & Craft And Working On It. Art & Craft
More info about this Art & Craft Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bachpan Pre School will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bachpan Pre School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bachpan Pre School expects the candidate to have the following skills: Art & craft.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kranthinagar, saroornagar , opp. to municipal office. Hyderabad, Telangana, India 500081.
8. What are the timings of this job?
Ans. Bachpan Pre School expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Require spanish teacher for residential CBSE school
Need spanish teacher for CBSE school Freshers can also apply. Strong subject knowledge Good communication skills Free food and accommodation(Sharing) will be provided Salary: 18-25K Should be Fluent in English RequirementsNeed spanish teacher for CBS...
-
Art |amp| Craft Teacher
Responsible For Evaluating Student'S Interests In Art & Craft And Working On It. Art & Craft More info about this Art & Craft Teacher Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Bachpan Pre School will provide a salary in the...
-
Special Education Teacher
Assess students abilities and craft teaching plans • Adapt learning materials to students needs • Keep track of and reflect on students progress • Monitor childrens behavioral patterns and arrange appropriate interventions if needed • Find engaging a...