Article Assistant
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 23K
- Published on: 2025/09/21
8T–₹18T a month
Full–time
- Urgent Opening For Account Assistant Having Knowledge Of Income Tax Return, Tds, Gst, Finalization Of Accounts, Audit, Basic Knowledge Of Roc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Audit, Journal Entry, Articleship | Skills Needed : GST, Tally, TDS
More info about this Article Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vrh & Associates will provide a salary in the range of 8000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vrh & Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vrh & Associates expects the candidate to have the following skills: Articleship, Audit, Gst, Journal entry, Tally, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Vrh & Associates expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 302, Ratan Galaxie, J.N.Road, Mulund (West), Mumbai - 400080.
8. What are the timings of this job?
Ans. Vrh & Associates expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Back Office Staff
10T–₹15T a month Full–time R Esponsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll. Advanced Excel, Internet Surfing, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Computer, Email, MS CIT More info about this Ba...
-
Sales Promoter beauty advisor
₹11,8+6.58–₹18,000.00 a month Full–time • sales at retail cosmetic store • daily weekly report shared with SO • Stock details reporting monthly • ensuring maximum output from the respective counter Job Type: Full-time Salary: ₹11,8+6.57 - ₹18,000.00 ...
-
Restaurant Manager
15T–₹25T a month Full–time Responsible For Training Staff, Solving Customer Queries, Ensuring Food Quality And Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel | Skills Needed : Computer More info about this Restaurant Manager Job: 1. Ho...