Assistant Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Tamilnadu, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing Food, Safety And Sanitary Of Kitchen, Plating, Testing New Recipes. Food And Accommodation .

More info about this Assistant Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hotel Tasteride will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hotel Tasteride expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hotel Tasteride does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No: 52/B-1, Chennai - Bangalore Highway, Okkanapuram Village, Anaicut (TK), Vellore - 632101..

8. What are the timings of this job?
Ans. Hotel Tasteride expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Hotel Tasteride Ranipet, Tamil Nadu

Related jobs

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, South Indian, Coffee-Tea-Juice, Desert, Home Cook Experience | Skills Needed :...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assistant Cook

    Cutting, Chopping, Cooking Helper For South Indian Chef. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | South Indian, Commi1, Commi2 More info about this Assistant Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Svarga Residency will provide a sa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head Cook

    Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. Skills Needed : Veg, Non Veg | South Indian, Restaurant Experience More info about this Head Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ve...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now