Assistant Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Preparing Food, Safety And Sanitary Of Kitchen, Plating, Testing New Recipes. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | North Indian, Bakery, Fast Food, South Indian, Coffee-Tea-Juice, Home Cook Experience
More info about this Assistant Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ramakrishna multi services will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ramakrishna multi services expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ramakrishna multi services expects the candidate to have the following skills: Bakery, Coffee-tea-juice, Fast food, Home cook experience, North indian, South indian, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ramakrishna multi services expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ghatkopar east.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ramakrishna multi services expects the candidate to work for the following hours: 8.00AM - 8.00PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Chaat Chef
Apply Chaat Chef J Jhama Sweets Mumbai, Maharashtra Apply 15 hours ago ₹15T–₹17T a month Full–time Looking for a Chaat Chef in Panch Pakhadi, Thane West. Should know how to make 10-15 varieties of Chaat, Samosa, Pattice, Kulfi Falooda etc. Job Type: ...
-
Cook
SALARY : upto 3 lakhs LOCATION : Mumbai, Navi mumbai, India VACANCIES : 1 QUALIFICATION : Any Graduate MALE/ FEMALE : both EXPERIENCE : 0-3 year JOB DETAILS She will have to do dishes,cleaning and cooking. Preferably person from Mumbai. Must know how...
-
Assistant Cook Helpers
Seeking Part-Time Assistant Cook Helpers! Are you passionate about the culinary arts and looking for a part-time job to showcase your talent? Join our team as an Assistant Cook Helper and embark on a delicious journey with us! Job Position: Assistant...