Assistant Operations Manager

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Hyderabad, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Assisting Operations Team, Maintaing Operations Records, Ensuring Smooth Operations. Immediate Joiners Preferred. Basic Excel, Internet Surfing, MS Word | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Assistant Operations Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sris Engineering Academy will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sris Engineering Academy expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sris Engineering Academy expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Masab tank, NMDC.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sris Engineering Academy expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Sris Engineering Academy Hyderabad, Telangana

Related jobs

  • Inside Sales Executive

    Apply Inside Sales Executive A AVP HR SOLUTIONS PRIVATE LIMITED Hiring For AVP HR SOLUTIONS Hyderabad, Telangana Apply 14 hours ago Full–time Hi, We have an Admirable Opportunity in Asia largest Health Care Company . Profile : Inside sales Package : ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hiring | Team lead Operations

    Roles And Responsibilities • Ensure capability of the team is sufficient to fulfil operational needs. • Further, develop team's capabilities, encourage coach and mentor team. • Prioritizing work, taking into consideration skills required and estimate...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hiring | Team lead Operations

    Roles And Responsibilities • Ensure capability of the team is sufficient to fulfil operational needs. • Further, develop team's capabilities, encourage coach and mentor team. • Prioritizing work, taking into consideration skills required and estimate...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now