Assistant Operations Manager
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: Kalka, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Assisting Operations Team, Maintaing Operations Records, Ensuring Smooth Operations.
More info about this Assistant Operations Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sukhija Honda will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sukhija Honda expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sukhija Honda does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot 163,
Seuri kalka road
Pinjore.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sukhija Honda expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | sunday to friday
Related jobs
-
Operations Executive
The operations executive position at TutorBin is a dynamic and rewarding role, offering a unique opportunity to influence the organization's business by engaging directly with students and tutors. You will play a vital role in understanding user requ...
-
Travel Consultant | Operations
Role - Senior Operations Executive Senior Operations Executive is one who is responsible for client servicing after the bookings are confirmed by the sales team. They need to assist the client till the end of the tour and create a valuable experience...
-
Asst| Operations Manager
Place of Work: Faridabad Scope and General Purpose of Job: An Asst. Operations Manger, or Property In- Charge, has overall responsibility of running the operation of the property, taking care of the safety & security of guests, associates and the...