Assistant Receptionist

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Home

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Sector 63 - Noida

Working Hours :
10:30 am - 5:00pm | Monday to friday

Additional Info
Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work. This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Assistant Receptionist Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Prime Interior Designing will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Prime Interior Designing expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Prime Interior Designing does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. Prime Interior Designing expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 5:00pm | Monday to friday


Company Name: Prime Interior Designin

Related jobs

  • Retail Partner

    Job Description Job type - work from home designation- Retail partner company name- Bajaj Allianz Life insurance company main work- Recruit Activate development team leader Job role Department Retail & eCommerce Role / Category Retail Sales &...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Lucknow, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Looking Online Class 10 | cbse | Overall sub tutor

    About Job :Looking for Class 10, cbse syllabus, Overall sub subjects in Ahinsa Khand 2 as Home Tuition

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Looking Online Class 1 | cbse | Overall sub tutor

    About Job :Looking for Class 1, cbse syllabus, Overall sub subjects in Meharchand Market as

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Ghaziabad, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now