Assistant Teacher

  • Category: Teacher Jobs
  • Location: Thane West, Mumbai, Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Thane West

Working Hours :
10:30 to 7:30 pm

Additional Info
Taking Up Orals, Revision, Planning Study Schedule, Test Planning Etc. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer

More info about Assistant Teacher Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Horizon Tutorials will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Horizon Tutorials expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Horizon Tutorials expects the candidate to have the following skills: Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Horizon Tutorials expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: G3, Blg.no.3 & 5, Highland Residency, Balkum-Dhokali Road, Thane 400 607..

8. What are the timings of this job?
Ans. Horizon Tutorials expects the candidate to work for the following hours: 10:30 to 7:30 pm.


Company Name: Horizon Tutorials

Related jobs

  • Center Manager

    Salary Range : Rs. 25000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hotel Managment Trainer | Teacher

    Skills: Hospitality Management, Training and Development, Curriculum Design, Communication Skills, Leadership Skills, Customer Service, Problem Solving, Time Management, Company Overview Shri Shiv Shakti Education Society (SSSES) was founded in 1+83 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 30K

    Chandrapur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hotel Managment Trainer | Teacher

    Skills: Hospitality Management, Training and Development, Curriculum Design, Communication Skills, Leadership Skills, Customer Service, Problem Solving, Time Management, Company Overview Shri Shiv Shakti Education Society (SSSES) was founded in 1+83 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Warud, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now