Assistant Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Valliyur, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Electric Bike Service A To Z. Skills Needed : Electrician | Mechanic Motor Vehicle

More info about this Assistant Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HERO ELECTRIC will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HERO ELECTRIC expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HERO ELECTRIC expects the candidate to have the following skills: Electrician, Mechanic motor vehicle.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1A/16, Nambiyanvilai,Vallioor, Radhapuram taluk,Tirunelveli district-627117.LAND MARK : NALAMTHA HOSPITAL(SIDHHA).

8. What are the timings of this job?
Ans. HERO ELECTRIC expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: HERO ELECTRIC

Related jobs

  • Electrical Technicians

    Summary Control panel wiring,cable laying,site inspection,Panel Erection and Commissioning works Responsibilities and Duties Control panel wiring,cable laying,site inspection,Panel Erection and Commissioning works Required Experience, Skills and Qual...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Madurai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • A|C Technician

    Huge opening for A/C Technician job vacancy available in Chengalpattu Qualification:ITI,Diploma Salary:₹ 10000 முதல் FULL-TIME 1-2 year(s) candidates can apply

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Chengalpattu, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • House Keeping |amp| Room Service

    ₹8T–₹10T a monthFull–time The Candidate must have the Kodaikanal working experience. The candidate must have the good communication skills ( Multiple language is added advantage), Room Service, House Keeping, Room and Toilet cleaning Experience. The ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Kodaikanal, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now