Audit | Account Assistant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Raipur, Chhattisgarh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Clients Accounts, Preparing Reports And Bills, Maintaining Sheets, Assist Team In Audit. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Audit, Taxation | Skills Needed : GST, TDS, Tally

More info about this Audit / Account Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jaya Motor Agency will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jaya Motor Agency expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jaya Motor Agency expects the candidate to have the following skills: Audit, Gst, Tally Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Jaya Motor Agency expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Working office
jaya enterprises
Telibandha Raipur
Please send resume in WhatsApp or mail.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jaya Motor Agency expects the candidate to work for the following hours: 10am - 7.00pm | Monday to Saturday


Company Name: Jaya Motor Agency

Related jobs

  • Accountant

    mg consultants Hiring For Banking Accountant Job Description An Accountanthelps businesses make critical financial decisions by collecting, tracking, and correcting the company's finances. They are responsible for financial audits, reconciling bank s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Raipur, Chhattisgarh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    mg consultants Hiring For Banking Accountant Job Description An Accountanthelps businesses make critical financial decisions by collecting, tracking, and correcting the company's finances. They are responsible for financial audits, reconciling bank s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Raipur, Chhattisgarh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Accountant

    Full Job Description We are an outsourcing company. We are looking for an Accountant to join our existing team. Responsibilities Include: Verify, allocate posts, and reconcile transactions. Produce error-free accounting reports and present their resu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now