Audit | Account Assistant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Pimpri-Chinchwad, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Clients Accounts, Preparing Reports And Bills, Maintaining Sheets, Assist Team In Audit. Articleship, Audit, Book Keeping, Chartered Accountant, Journal Entry, Tax returns, Taxation | Skills Needed : Finalization, GST, TDS, Tally

More info about this Audit / Account Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sawlani And Associates will provide a salary in the range of 8000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sawlani And Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sawlani And Associates expects the candidate to have the following skills: Articleship, Audit, Book keeping, Chartered accountant, Finalization, Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: MSR CAPITL OFFICE NO 10 SECOND FLOOR MORWADI CHOWK PIMPRI PUNE -425401.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sawlani And Associates expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 7:15pm | Monday to Saturday


Company Name: Sawlani And Associates

Related jobs

  • Accountant Executive| Hinjewadi| Pune

    About vmedulife Software vmedulife Software is providing integrated cloud LMS software used by millions of users. We have built great software and excellent client services. Now for further achievements, we are looking for more team members who are s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Financial Controller

    Role - Financial Controller. Qualification - Chartered Accountant Experience - 10 plus years Location - Pune Responsibilities · Manage all accounting operations including Billing, A/R, A/P, GL and Counsel, Cost Accounting, Inventory Accounting and Re...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Accountant

    Should have minimum 7-8 years Expereince. Must have experience upto Finalisation, Income Taxation - scrutiny handling, Advance tax , Returns, TDS, GST returns etc. Daily accounting. Good English drafting.Tally, Excel profiency, Must have 2 wheeler.Jo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now