Audit|Accounts|Tax Executive
- Category: Accountant Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Knowledge Of Accounts, Tax And Audit. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Audit, Book Keeping, Tax returns, Taxation | Skills Needed : Tally
More info about this Audit/Accounts/Tax Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S.N.Doshi & Associates (Chartered Accountants) will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S.N.Doshi & Associates (Chartered Accountants) expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S.N.Doshi & Associates (Chartered Accountants) expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Tally, Tax returns, Taxation.
6. How much experience is required for this job?
Ans. S.N.Doshi & Associates (Chartered Accountants) expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Seven Bungalows, Versova, Andheri(West), Mumbai- 400061.
8. What are the timings of this job?
Ans. S.N.Doshi & Associates (Chartered Accountants) expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Accountant
• General Accounting entries in tally & preparation of various vouchers. • Monthly/Daily bank reconciliation. • Monthly GST & TDS working, payment and accordingly filing the return • Finalization of Books of Accounts & preparation of Fina...
-
Accountant
ジョブ番号 23070732 求人カテゴリ Finance & Accounting 場所 The St. Regis Mumbai, 462 Senapati Bapat Marg, Mumbai, Maharashtra, India 地図で表示 スケジュール Full-Time 遠隔地ですか? N 配置転換ですか? N 職位の種類 Management マリオット・インターナショナルでは雇用機会均等の実現に向けて、多種多様な人材の雇用、従業員を第一に考え受け入れる企業文化の維持に取...
-
Accountant
We are currently looking to hire a full-time accountant able to help our head of accounts with statuory compliance, GST , TDS, Final accounting, etc. and import document processing. Responsibilities • Work cross functionally within the company to mak...