Auditor

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Conducting Audit And Finalising Audit Report. Audit, Articleship, Chartered Accountant

More info about this Auditor Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Giniyani And Associates will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Giniyani And Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Giniyani And Associates expects the candidate to have the following skills: Articleship, Audit, Chartered accountant.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ashram Road, Ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Giniyani And Associates expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday, Second and Fourth Saturday Holiday


Company Name: G Giniyani And Associates

Related jobs

  • Auditor

    Responsible For Conducting Audit And Finalising Audit Report. Audit, Articleship, Chartered Accountant More info about this Auditor Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Giniyani And Associates will provide a salary in the range of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technical Writer

    Panamax Inc. is an ideal workplace for passionate and hard-working people who are looking to do quality work, while expecting an all-round growth. We make sure to provide a healthy and fun working environment and strongly believe in the concept of wo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Audit assistance

    Work with a team of qualified and part-qualified accountants/auditors to ensure audits are conducted to standards and on time. · Using accounting software like Quick Books, XERO · prepare and finalize audit files in readiness for review · Excellent C...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now