Auto Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Secunderabad, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Drive Auto As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Auto, Managing Payments. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto
More info about this Auto Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lifecare Pharma will provide a salary in the range of 14500 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lifecare Pharma expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lifecare Pharma expects the candidate to have the following skills: Auto.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Lifecare Pharma expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chandulal bowli, Opp. Tadbund hanuman temple, Sikh village, Secunderabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Lifecare Pharma expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Cab Driver
Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 2 - 6+ years Experience. More about this Cab Driver job Please go through t...
-
Driver | Light Motor Vehicle
1)Main responsibility is to safely transport passengers from one location to another. 2) They must follow traffic laws and correctly route themselves, ensuring that there is enough gas in the tank at all times for their destination. 3) Chart out the ...
-
REQUIRED CAR DRIVER
REQUIRED CAR DRIVER FOR PERSONAL WORK. FORD ENDEAVOUR AUTOMATIC.