Auto Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Maheshtala, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Auto As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Auto, Managing Payments. Type : Auto

More info about this Auto Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Indus Edutrain Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Indus Edutrain Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Indus Edutrain Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Auto.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kurla. Sewri.

8. What are the timings of this job?
Ans. Indus Edutrain Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Indus Edutrain Pvt Ltd

Related jobs

  • Driver

    • A Driver's main responsibility is to safely transport either cargo or passengers from one location to another. They must follow traffic laws and correctly route themselves, ensuring that there is enough gas in the tank at all times for their destin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driving Partner

    A valid LMV drivers license. A clean driving records. A minimum of 2 years of experience as a professional driver. Age criteria should be minimum 25 years, maximum 55 years. Excellent knowledge of the roads and traffic rules in the area. Good communi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • WBTC Recruitment 2024| |Manager Jobs West Bengal|

    WBTC Recruitment 2024 West Bengal Roadways Recruitment Job Vacancies In West Bengal State Road Transport Corporation, | West Bengal Roadways Job Vacancies | Vacancies In West Bengal State Road Transport Corporation, | West Bengal State Road Transport...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 28K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now