Auto Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Drive Auto As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Auto, Managing Payments. Type : Auto
More info about this Auto Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. EGreen Enterprises will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. EGreen Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. EGreen Enterprises expects the candidate to have the following skills: Auto.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Door No: 6&7, Old ESI Street, Opp to Indian Overseas Bank, Sivasakthi Colony, Ganapathy, Coimbatore - 641006..
8. What are the timings of this job?
Ans. EGreen Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Road Sweeper Truck Driver
• Operating a Truck Mounted Road sweeping vehicle for 08 hours (NIGHT SHIFT) for 06 days a week at the client’s site. (Training will be provided to the candidate) • He should hold a valid HEAVY VEHICLE DRIVING LICENCE. (HMV license) • Job site is at ...
-
Heavy Transport Vehicles Driver
Heavy Transport Vehicles Driver Wanted Kcm Transport Service Customs Air And Sea Cargo Movers. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Heavy Transport Vehicles Driver ... Job: 1. How much salary can I expect for t...
-
Urgent Car Driver Job Vacancy in Chennai
Full Job Description car driver immediately wanted for domestic use +84-00- 848-.. Job Type: Full-time Salary: From ₹15,000.00 per month Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Commission pay • Joining bonus • Overtime pay • Performance bonus...