Auto Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Lucknow, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Deliver Karne Hai Flipkart Ke Packet Auto Drive Kar Ke 30 Packet Grocry Item. Type : Auto

More info about this Auto Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hind Flying Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 16000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hind Flying Solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hind Flying Solutions Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Auto.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C-18, Hindnagar Colony, Transport Nagar, Near Parking No 7 Board, Lucknow, Uttar Pradesh 226005.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hind Flying Solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 6:00 AM - 3:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Hind Flying Solutions Pvt Ltd Lucknow, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Company, Private Car More info about this Driver Job: 1. How much sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Lucknow, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • I am driver I need driver job

    mea ek driver hu hamko driver job ki zarurat hai

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Lucknow, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now